title
 

Lansingerland app

Lansingerland App

Hand met Iphone_400De gemeente Lansingerland heeft een eigen app ontwikkeld. Hiermee blijf je snel en mobiel op de hoogte van actueel nieuws en aankondigingen van gemeente Lansingerland. Via de Lansingerland app kun je ook direct in contact komen met de gemeente.

Meldfunctie

De meldfunctie in de app gebruik je om de gemeente te waarschuwen als je ergens een euvel in de omgeving ziet. Denk daarbij aan een omgevallen boom, vandalisme, afval op straat, losliggende stoeptegels of een gevaarlijke situatie. In de app kun je er een foto van maken, de locatie automatisch door laten geven en je contactgegevens invullen.

Urgente meldingen geef je altijd door via het telefoonnummer 14 010. Doe dit niet via de app. Spoedeisende zaken kan de piketdienst zo direct oppakken.

Bekendmakingen

Voor bepaalde activiteiten, zoals het plaatsen van een dakkapel of het kappen van een boom, geeft het gemeentebestuur een vergunning of een ontheffing. Via de Lansingerland app kun je vanaf nu eenvoudig de bekendmakingen bij jou in de buurt zien, op een digitale kaart. Na het selecteren van de bekendmaking, kom je bij de uitgebreide tekst van de bekendmaking. Zo ben je snel op de hoogte!

Pushberichten

Heb je de app gedownload, dan kan de gemeente je bereiken via een pushbericht. Doet er zich een alarmerende situatie in Lansingerland voor, dan sturen zij een bericht naar de gebruikers van de app. Deze meldingen vanuit de gemeente zijn preventief en geheel kosteloos. Hiervoor moet je bij het downloaden van de app de mogelijkheid om pushberichten te ontvangen accepteren.

Tips of opmerkingen

De app is continue in (door)ontwikkeling. Heb je tips of opmerkingen over de gemeente Lansingerland app? Stuur jouw reactie via het contactformulier (op de website van de Gemeente!) naar hen toe.

app-store_logo.150x50 google play-150x50

 

 

Gemeente en burgers
werken samen