Meldingen

buurttoezicht Lansingerland

 

Samenwerking tussen inwoners, politie & gemeente!

Lansingerland app

Hand met Iphone_400

De gemeente Lansingerland heeft een eigen app ontwikkeld. Hiermee kan je meldingen gericht aan de gemeente de gemeente.

BuitenOpOrde app – Lansingerland

De gemeente heeft een uitbreiding op hun website gemaakt, die via hun website een applicatie aanmaakt in je Google of Apple Play store.

Ga op je smartphone naar je browser en zoek naar “Buiten op orde Lansingerland”. Dan kom je op de website uit en kan je een melding maken over: groen, ongedierte, overig, overlast, afval, riool, straatmeubilair, verlichting, verkeer en de wegen. Je kan de locatie aangeven en foto’s toevoegen om je melding te verduidelijken.

De gemeente neemt uw melding in behandeling. Afhankelijk van uw voorkeur houdt de gemeente je per e-mail of telefonisch op de hoogte.

Meldfunctie

De meldfunctie in de app gebruik je om de gemeente te waarschuwen als je ergens een euvel in de omgeving ziet. Denk daarbij aan een omgevallen boom, vandalisme, afval op straat, losliggende stoeptegels of een gevaarlijke situatie. In de app kun je er een foto van maken, de locatie automatisch door laten geven en je contactgegevens invullen.

Urgente meldingen geef je altijd door via het telefoonnummer 14 010. Doe dit niet via de app. Spoedeisende zaken kan de piketdienst zo direct oppakken.

Alle kernen zijn vertegenwoordigd
binnen btl