Meldingen

De Buurt-WhatsApp

buurttoezicht Lansingerland

 

Samenwerking tussen inwoners, politie & gemeente!

De Buurt-WhatsApp

Op de belangrijkste toegangswegen in Lansingerland heeft de gemeente borden geplaatst. Deze borden wijzen er op dat in de gemeente gebruik wordt gemaakt van de Buurt-WhatsApp.

Ook heeft de gemeente stickers met hetzelfde logo beschikbaar gesteld voor de deelnemers aan de Buurt-WhatsApp. Deelnemers kunnen deze sticker bij de eigen woning gebruiken om aan te geven dat men deel uitmaakt van de Buurt-WhatsApp. Zo weet iedereen dat deze buurt alert en waakzaam is.

In totaal heeft Lansingerland 52 wijken met een BTL Buurt-WhatsApp-account. De meeste wijken hebben 3 type WhatsApp groepen. Een ALARM, een HELP en een Buurtwacht groep. De ALARM groep is bedoeld voor alarmering en niet voor discussies en/of duimpje omhoog. De Help groep is voor vermist, gevonden en andere vragen bedoeld. In sommige wijken zijn er actieve lopers en die zitten op een Buurtwacht groep.

Deze wijken zijn onderverdeeld in:

  • Bleiswijk 11 wijken
  • Bergschenhoek 20 wijken
  • Berkel en Rodenrijs 21 wijken

In totaal zijn er ruim 5000 deelnemers actief.

Wil je ook deelnemer worden aan een Buurt-WhatsApp-groep? Geef dan op in welk dorp en welke wijk je woont. Niet onbelangrijk is om je mobiele nummer door te geven

Aanmelden BTL nieuws, Buurt-WhatsApp, Buurtwacht

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Naam woonwijk:

Mobiele telefoon:

Email:

Ik meld mij aan voor:

Nieuwsbrief
Buurttoezichthouder
WhatsApp
This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460

Alle kernen zijn vertegenwoordigd
binnen btl