Buurttoezicht Lansingerland | Vermist vanuit Lansingerland
In Lansingerland zijn ruim 500 vrijwilligers actief. Zij zetten zich in om de wijken veilig en schoon te houden. Ieder dorp heeft een dorpscoördinator en iedere wijk een wijkcoördinator. Op deze website vind je achtergrond informatie over Buurttoezicht en de samenwerking met de gemeente en de politie.
Buurttoezicht, buurttoezicht Lansingerland, BTL, btl website, buurtpreventie
513
page-template,page-template-templatebtl,page-template-templatebtl-php,page,page-id-513,,smooth_scroll
title
 

Vermist Vanuit Lansingerland

Vermist Vanuit Lansingerland is opgericht in maart 2014. Vermist richt zich op vermiste voorwerpen en dieren uit Lansingerland.

Gevonden en vermiste voorwerpen /dieren kunnen op Facebook pagina VermistVanuitLansingerland aangemeld worden. Je doet dit door een privé-berichtje te versturen via de berichtenknop rechts bovenin. Nadat je een bericht hebt verstuurd, neemt één van onze 5 redacteuren binnen 24 uur contact met je op en maakt een bericht aan op de pagina. Privacy staat hierbij hoog in het vaandel.

Vermist vanuit Lansingerland
In 2015 is Vermist gestart met een uniek project en plaatsen we in nauwe samenwerking met de gemeente Lansingerland en de politie ook vermiste personen. Hierover zijn met de gemeente en politie duidelijke regels vastgelegd waarbij gelet wordt op de privacy van de vermiste persoon en de familie. Er is hier een apart team voor dat bestaat uit 2 coördinatoren en 30 vrijwilligers. Zij kunnen helpen als er grootschalige zoekacties opgestart worden in woonwijken en bosrijke omgevingen. Berichten van vermiste personen worden alleen in opdracht van de politie geplaatst.

Vermist is nog op zoek naar extra vrijwilligers voor dit team. Aanmelden kan via de mail Btlvermist@gmail.com.

Als je Vermist op een andere manier kunt/wilt steunen als donateur dan kan je dat ook kenbaar maken via de mail: Btlvermist@gmail.com.


Vermist is ook te volgen op twitter: @VermistVanuit

 

 

 

Alle kernen zijn vertegenwoordigd binnen BTL