Meldingen

Bericht van verontruste moeder.
Maandagavond 6 feb rond 21.45 uur fietste mijn dochter ter hoogte van Melanchton Bergschenhoek. Ze was onderweg naar huis. Het viel haar op dat er iemand een hele tijd opvallend schuin achter haar bleef fietsen. Toen de blanke jongeman met bril in de leeftijd van 16 jaar haar passeerde leek het op dat moment dat hij aan haar haar trok en er snel vandoor ging. Mijn dochter schrok zich rot en belde mij meteen op. Ze had geen idee wie het was geweest en bij thuiskomst hebben we het er verder niet meer over gehad. Omdat we niet wisten hoe en wat, hebben we de politie niet gebeld.
Vanmorgen stuurde mijn dochter me onderstaande foto van haar haar door en ze belde mij. “Mam het is net of er aan mijn haar geknipt is, het is bot en ik mis een hele hap!”. Het kwartje viel meteen bij mij bij het zien van de foto. De voorbijfietsende jongeman trok niet aan haar haar maar … HIJ HEEFT HET STUK HAAR TIJDENS HET FIETSEN BIJ HAAR AFGEKNIPT!!! Ik moet er niet aan denken hoe anders dit had kunnen aflopen! Onderweg tijdens het fietsen heeft iemand dus een scherp voorwerp bij haar hoofd gehouden!!! Mijn dochter is er echt ontdaan over!
Ik heb de politie gebeld en er melding van gemaakt. Maar ik wil meer doen en vraag of dit bericht door iedereen in mijn nabije omgeving dit bericht wil delen.
Wellicht een aandachtspuntje. Ik heb ook al een tip gehad dat de jongen in kwestie een sporttas van TOGB bij zich had en nu weet ik dat er op maandag training is. Dit is een dag waarop mijn dochter en een ander meisje zijn lastig gevallen.
Locatie parkeerplaats AH in Berkel dorp.