Meldingen

buurttoezicht Lansingerland

 

Samenwerking tussen inwoners, politie & gemeente!

Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling

In de gemeente Lansingerland kunt u gebruik maken van buurtbemiddeling. Samen leven in een buurt verloopt meestal goed. Maar soms ook niet. Er ontstaat onenigheid of een conflict met de buren. Bijvoorbeeld over geluid, gedrag van kinderen, gebruik van het portiek, de stoep of de galerij. Komt u er samen niet uit dan kan buurtbemiddeling helpen.

Wat is buurtbemiddeling?

Soms heeft iemand genoeg aan een luisterend oor. Of aan tips voor het zelf aangaan van een gesprek met de buren. Maar in andere situaties is een bemiddelingsgesprek tussen buren met hulp van bemiddelaars gewenst. Buurtbemiddelaars zijn getraind voor dit werk en kennen de buurt goed. Bij de inzet van een bemiddelingsgesprek kennen zij de betrokken buren niet persoonlijk.

  Buurtbemiddeling is gratis

  Buurtbemiddelaars doen dit werk vrijwillig en belangeloos. Het belang van een fijne leefomgeving staat voorop. Adviezen en hulp zijn dan ook gratis.

  Meer informatie en aanmelden

  Heeft u een conflict waar u niet uitkomt? Wilt u meer lezen over buurtbemiddeling Lansingerland? Of wilt u als bemiddelaar optreden? Kijk dan op buurtbemiddeling lansingerland.

  Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

  Alle kernen zijn vertegenwoordigd
  binnen btl